Un serviciu complex, pe care am decis să-l abordăm într-un mod deosebit, într-un mod prin care să reușim să oferim un plus de valoare clienților noștri. Ne concentrăm pe oameni, deoarece omul este în centrul activităților oricărei companii, iar calitatea umană determină calitatea produsului sau serviciului oferit clientului. Oamenii formează compania, îi promovează imaginea și îi susțin autoritatea.

Propunem o abordare strategică simplificată pentru managementul resurselor umane într-o companie. Dispunem de expertiza tehnică, de experiențe anterioare în acțiuni complexe de management a resurselor umane, ceea ce ne permite să transformăm funcția de management a resurselor umane dintr-una pur administrativă într-o unealtă de bază în susținerea unei dezvoltări solide a companiei. Un management eficient al departamentului de resurse umane, duce la simplificarea funcțiilor administrative, ceea ce va elibera resursele care pot fi utilizate pentru creșterea competitivității companiei pe piață.

Ce avantaje concrete presupune serviciul nostru de management al resurselor umane?

  • Simplificarea procedurilor birocratice în cadrul companiei;
  • Eliberarea unor resurse care pot fi reorientate către obiectivele cu valoare adaugata ale companiei, în loc sa fie blocate în birocrația administrativă;
  • Asistență legislativă prin experți în dreptul muncii care permite actualizarea rapidă în conformitate cu cele mai noi reglementări ale Codului Muncii;
  • Eficientizarea gestionarii relatiilor si costurilor cu furnizorii de servicii de Resurse Umane: medicina muncii, protectia muncii,etc.
  • Asistență completă la identificarea nevoilor de personal și gestionarea completă a procesului de recrutare;
  • Organizarea de traininguri și sesiuni de teambuilding pentru consolidarea echipei atât din punct de vedere al cunoștințelor profesionale cât și din perspectiva unității și a relațiilor interumane.