Responsabilitate Sociala

Leges HR doreste sa sprijine prin expertiza sa si a partenerilor sai firmele care deruleaza sau doresc sa promoveze proiecte de responsabilitate sociala. Putem acorda suport intr-o gama larga de proiecte de incluziune sociala a diverselor categorii de persoane defavorizate cum ar fi persoane cu dizabilitati, tineri din centre de plasament,someri in etate, tineri absolventi,etc.

Prin partenerii nostri oferim Audituri Sociale specializate in standardele SA 8000, BSCI, WRAP, ICS, SMETA, etc.

Training HR

Ne asumăm rolul de traineri în resurse umane. Expertiza pe care am acumulat-o în domeniu atât prin participarea la cursuri de specialitate, dar mai ales din activitatea practică, ne recomandă ca traineri profesioniști în domeniul resurselor umane. Oferim companiilor mici și mijlocii care nu au încă un departament de HR bine definit, cu funcții clare, să-și formeze „in house” personal calificat care să dezvolte departamentul. Formăm specialiști în HR prin construirea unor baze solide pe care să se poată susține dezvoltarea unei cariere în domeniu.

Consultanță în Resurse Umane

Avem expertiza și experiența necesare pentru a oferi un serviciu de consultanță care poate acoperi toate ariile resurselor umane. Susținem companiile în provocările zilnice la care trebuie să facă față pentru a se menține în topul preferințelor pe piața muncii, astfel încât să atragă oameni de calitate, profesioniști în domeniile lor de activitate. Serviciul de consultanță interveni în rezolvarea unor probleme specifice atunci când departamentul specializat din cadrul companiei nu are capacitatea necesară pentru rezolvarea unei probleme specifice

Management HR

Un serviciu complex, pe care am decis să-l abordăm într-un mod deosebit, într-un mod prin care să reușim să oferim un plus de valoare clienților noștri. Ne concentrăm pe oameni, deoarece omul este în centrul activităților oricărei companii, iar calitatea umană determină calitatea produsului sau serviciului oferit clientului. Oamenii formează compania, îi promovează imaginea și îi susțin autoritatea.