Ne asumăm rolul de traineri în resurse umane. Expertiza pe care am acumulat-o în domeniu atât prin participarea la cursuri de specialitate, dar mai ales din activitatea practică, ne recomandă ca traineri profesioniști în domeniul resurselor umane. Oferim companiilor mici și mijlocii care nu au încă un departament de HR bine definit, cu funcții clare, să-și formeze „in house” personal calificat care să dezvolte departamentul. Formăm specialiști în HR prin construirea unor baze solide pe care să se poată susține dezvoltarea unei cariere în domeniu.

Ne adresăm și multinaționalelor care au deja oameni cu baze formate într-un departament a cărui procese au fost deja definite. Aici este nevoie de o actualizarea a cunoștințelor pe nișe de informații care vor contribui la o eficientizarea a activității globale a departamentului de HR, eficientizare care se va resimți la toate nivelurile companiei.

Expunerea dobandita este si internationala, prin cursurile urmate in afara tarii cu profesori straini ai prestigioasei institutii CIPD (Chartered Institute of Personnel Development) iar mai apoi ca tutor al modulului de Employee Relations sub tutela CIPD, la Bucuresti

Sesiunile noastre de training se concentrează pe experiențe practice, pe studii de caz, dar asta doar după ce ne-am asigurat că putem să sprijinim această latură practică pe o bază teoretică solidă.