Ce facem?

Venim în sprijinul multinaționalelor cu o gamă largă de soluții, de la susținerea departamentului de resurse umane într-o acțiune specifică, până la preluarea unor funcții cheie ale departamentului, cum ar fi recrutarea sau acțiunile pentru dezvoltarea și bunăstarea angajaților la locul de muncă.

Oferim suportul nostru specializat companiilor nou venite pe Piata Muncii, atat romanesti cat si cu capital strain, vorbim mai multe limbi straine si putem acorda sprijin legal incepand cu infiintarea firmei si pana la obtinerea avizelor si acreditarilor necesare.
Deasemenea prin partenerii nostri completam si simplificam gama de servicii necesare firmelor care doresc servicii optimizate ca si costuri sau sa externalizeze compartimentele de medicina muncii, sanatate si siguranta in munca, salarizare, leasing de personal,etc.

LEGES HR este compania de servicii complete în managementul resurselor umane care înțelege calitatea umană pentru asigurarea proceselor unei companii, indiferent de dimensiuni.